пʼятниця, 30 серпня 2019 р.

Автобусний маршрут №28 продовжили до АС-2

Автобусний маршрут №28 змінив кінцеву зупинку з вулиці Варшавської на АС-2, що на вул. Богдана Хмельницького. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконкому сьогодні, 30 серпня.

Новий маршрут руху: смт. Рудно (вул. М. Грушевського) – смт. Рудно (вул. Володимира Великого, вул. І. Огієнка, вул. М. Грушевського, вул. С. Наливайка – вул. Героїв Небесної Сотні) – кільцева дорога – вул. Городоцька – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського – вул. Б. Хмельницького (АС-2) – вул. В. Липинського – просп. В. Чорновола – вул. Городоцька – кільцева дорога – смт. Рудне (вул. Героїв Небесної Сотні, вул. Т. Шевченка, вул. В. Івасюка) – смт. Рудно (вул. М. Грушевського).

Як розповіла речниця АТП-1, що обслуговує маршрут, Ірина Рєвунова, нові схеми руху подали на погодження в поліцію. Попередньо планується, що за новим маршрутом автобуси почнуть курсувати вже з понеділка, 2 вересня. Усього його обслуговуватимуть 10 автобусів.

Додамо, що натомість по вулиці Варшавській курсуватиме автобус №52, новий маршрут якого затвердили на засіданні виконкому два тижні тому. За словами Ірини Рєвунової, він має почати курсувати за новою схемою теж з понеділка.

Нагадаємо, що з березня автобуси №28 курсують зі Львова до Рудного довше. У міськраді планували запустити автобуси великого класу на маршрут №28, а до Старого Рудного – запустити безкоштовний експрес. Утім місцеві мешканці виступили проти такої ініціативи.
17 січня Роман Галичанівський зареєстрував петицію про покращення транспортного сполучення з Рудним. 10 лютого вона набрала необхідну для розгляду міською радою кількість голосів, а 11 березня депутати підтримали її.

Додамо, що міське управління транспорту намагалося домовитись із обласним департаментом дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА, аби продовжити маршрут №52 до Рудного та збільшити кількість автобусів до 12-15. Утім місту та області домовитись не вдалось. У ЛОДА запропонували продовжити обласний маршрут №156 до Рудного зі збільшенням автобусів до 15 одиниць. Таке рішення виставили на обговорення громадськості.

0 Коментар:

Дописати коментар

АРХІВ БЛОГУ