середа, 31 липня 2019 р.

У Львові на місці базару збудують багатоповерхівки

На місці базару біля стадіону "Україна" збудують одинадцять багатоповерхівок.
 
На вул. Липова Алея біля стадіону "Україна" збудують новий житлово-офісний квартал, що складатиметься з восьми житлових і трьох офісних багатоповерхівок різної висоти. Відповідний детальний план території (ДПТ) 24 липня опублікували на сайті Львівської міської ради. ДПТ розробили згідно з рішенням виконкому Львівської міської ради у відповідь на звернення компанії, яка належить адвокату депутата Львівської міської ради та бізнесмена Григорія Козловського.

Йдеться про територію площею 2,08 га між стадіоном Україна та Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром ("Чорнобильська лікарня"). Зараз на цій території є недіючий критий ринок, його планують знести.

Згідно з матеріалами ДПТ, замість ринку збудують вісім багатоквартирних житлових будинків з вбудованим дитсадком в одному з них, а також три офісні будівлі та дві будівлі громадського призначення (ймовірно магазини). Висота житлових будинків висотою від 4 до 18 поверхів (висота найвищого будинку не повинна перевищувати 72,3 м), висота трьох офісних будівель не вказана. У житлових будинках загалом буде 776 квартир – переважно однокімнатні та двокімнатні. Усі будинки матимуть підземний паркінг та гостьові парковки.

Громадське слухання цього ДПТ відбудеться 5 серпня у приміщенні Личаківської районної адміністрації. Початок о 18:00.

0 Коментар:

Дописати коментар

АРХІВ БЛОГУ